NEW YORK LOCAL

Nederlandstalige tourguide in
New York

HI, IK BEN INGRID SCHRAM

ik laat jou graag
new york zien!

over mij

Sinds 2016 woon ik in Brooklyn, New York.
Ik vertel je graag alles over de stad en dat doe ik middels Nederlandstalige rondleidingen, content en advies. Het belangrijkste vind ik dat jij als bezoeker het fijn hebt in mijn stad en dat ik je de weg kan wijzen naar de leukste spots.
Je kent mij van de Time to Momo reisgids en het Instagram account New York Local!

mijn werk

Hieronder een paar voorbeelden waar ik nu mee bezig ben...

Het New York Gevoel

In mijn werk adviseer ik bedrijven het liefste over lokale initiatieven, kleine ondernemers en organisaties die iets betekenen voor de stad en zijn community.
Ik neem je graag mee naar de hidden gems in bijzondere wijken. Zo kan ik iets meegeven over het kloppende hart van de stad, het verhaal van de New Yorkers.

Maar natuurlijk wil je je ook laten overdonderen door de stad met zijn nieuwste highlights, de beste restaurants en de mooiste winkels. Of je hier nu voor het eerst naar toe reist of je bent een terugkerende gast, we kennen allemaal de rush van het New York gevoel!! Ik weet ook als geen ander wat er speelt in de stad en wat de Nederlandse bezoekers nu echt interesseert.

Voor New York bezoekerS
persoonlijke tours

Ik ben een gecertificeerd New York gids en ik verzorg Nederlandstalige wandeltours. Met mijn ervaring als auteur van New York reisgidsen weet ik de leukste wijken en bijzondere plekken van de stad te vinden! Boek jouw rondleiding vandaag!

meer info over TOURS
Voor bedrijven
Frisse, actuele Content

Ik kan het New York verhaal vertellen! Alles wat jij jouw lezer wilt laten weten over New York. Door een consistente flow aan content zorgen jij en ik samen voor meer traffic en meer interesse in reizen naar New York. Dit kan middels blogs, artikelen en social posts. Of wat dacht je van nieuwe frisse foto’s bij bestaande content? Ik ga graag voor jou op pad om nieuwe foto’s te maken.

Prijsopgave
Couple in love new york
Voor bedrijven
Jouw persoonlijke local op plaats van bestemming

Ik ken alle toeristische spots, maar ook de hidden gems. Laat mij jouw zakelijke reis plannen!

Lees meer
voor de dutchies
Gepersonaliseerde routes

Mis jij in je gekochte reisgids nu net die ene wijk die jou zo interessant leek? Of wil je weten wat er rondom jouw verblijfplaats allemaal te doen is? Laat mij een gepersonaliseerd plan voor je maken. 

Dit kan een mini route zijn van max 10 adressen, een luxe route van een halve dag of een royale route van een volle dag. Aan de hand van wat vragen maak ik voor jou een gepersonaliseerde route.

Vraag mij om een prijsopgave.

voor de dutchies
Vraagbaak

Natuurlijk zit je hoofd vol vragen als je op reis gaat naar New York. Ik help graag! Voor een vrijwillige donatie zoek ik het antwoord op jouw vraag. Wat is het antwoord jou waard?

Hierbij help je mij enorm om mijn werk voort te kunnen zetten. win win toch? Weet ik geen volledig antwoord op jouw vraag dan laat ik dat uiteraard ook weten.

Volg mij!

 Wil je een fooi achterlaten of misschien mijn werk steunen met een kleine attentie? Hartelijk dank!

Maandelijks post ik een nieuwsbrief op LinkedIn.

testimonials

Leuke gids!

De gids is up to date en bevat de meest nieuwe bezienswaardigheden. Brengt je ook naar minder voor de hand liggende plekken en naar toffe eetadressen, wat altijd een meerwaarde is voor een stadsgids. Een aanrader!
Britt Craen
- Lezer Time to Momo reisgids

Big Apple snoozen.

Ingrid is echt op de hoogte van de leukste plekken van New York! Ze weet de weg naar onontdekte restaurants, hippe hotspots, all time favorites en spannende uitzichten. Ze zorgt ervoor dat je de stad als een local ervaart. Wil je New York door haar ogen zien? Check dan zeker haar instagram account. Perfect voor een dosis New York voorpret of om je heimwee naar the Big Apple te snoozen.
Sophie Kreuze
- Redacteur Mo Media

Insider information.

Ik ken Ingrid als auteur van Time to Momo New York.Het was niet alleen een prettige samenwerking, maar hij resulteerde ook nog in een prachtig resultaat: een mooie reisgids met originele tips en interessante insider information.
Ezra van Wilgenburg
- Freelance redacteur

Inspiratie!

Als gastblogger voor mijn New York reisblog schreef Ingrid een leuke tip om je in de zomer te vermaken in New York. Ingrid is een local dus ze weet de leukste en unieke plekken te vinden. Dankjewel voor je inspiratie!
Diana Stok
- Blogger: diaryofdi.com

Even weer in New York...

Voor de leukste local spots in New York moet je echt bij Ingrid zijn. Ze kent de stad op haar duimpje en ik ben dan ook ontzettend blij dat ze voor ons in de food wereld van the Big Apple dook. Ingrid schrijft met beleving en paste zich goed aan aan onze doelgroep en schrijfstijl. Bij het lezen van haar blog over de leukste restaurants in New York waande ik me zelf weer even in New York. En dat is het gevoel dat wij aan onze reizigers willen overbrengen.
Manon Prins,
- Marketingspecialist bij 333Travel

Belevenissen

Ingrid schreef voor ons een aantal blogs over nieuwe bezienswaardigheden, restaurants en andere belevenissen in New York. Ze geeft onze reizigers graag inspirerende, uitdagende en leuke tips. De samenwerking verliep soepel en ze reageerde vlot via e-mail.
Elske Oldeboer
- Marketeer Tioga Tours
Stuur mij een bericht met je wensen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
(Let op mijn reactie kan in je spam mail terecht komen)
Dank je. Ik kom snel bij je terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.