Speciale gelegenheden vieren in New York 

March 18, 2024
New York leent zich uitstekend voor het vieren van een speciale gelegenheid. Of het nu je 50ste verjaardag is, misschien wil je iemand ten huwelijk vragen of je bent 25 jaar getrouwd?

Misschien ben je geslaagd voor je studie, of je hebt een andere reden om het leven te vieren? In deze blog geef ik je graag wat leuke ideeën om jouw bezoek aan New York onvergetelijk te maken. Om dat ene moment eens goed te gaan vieren! New York is een stad met oneindige mogelijkheden!

Mijn tips voor het vieren van speciale gelegenheden in New York:

Picknick in the park

Central Park is natuurlijk een fantastisch park om te ontdekken tijdens jouw stedentrip. Je kunt er doorheen wandelen of je huurt een fiets. Wil je het nog meer stijl geven? Reserveer dan een Picknick! Doe als de locals en ga met een kleedje in het gras genieten van dit iconische park. Je kunt dit op verschillende manieren doen, bijv zelf een picknick tasje met wat lekkers ophalen en dan lekker ergens zelf een plekje opzoeken of je pakt goed uit en je laat je in volledig de watten leggen door Perfect Picnic.

High in the sky met een cocktail 

Toen mijn man en ik 12,5 jaar getrouwd waren gingen wij uit eten in One World Trade Center!

We woonden hier nog maar net en oh wat was dat magisch! Tijdens de zonsondergang proostten wij op de liefde! Wist jij dat One World Trade Center een restaurant en cocktail bar heeft? Ideaal om een bezoek aan deze observatie dek te combineren met een feestelijk etentje. Maar dit kan ook bij Edge! Reserveer een tafel voor diner bij restaurant Peak en je kunt erna gratis naar observatie dek Edge.

Een privétour met New York Local

Niets zo leuk om zelf niet na te hoeven denken, maar meegenomen te worden door een local die de leukste plekken van New York weet te vinden! Boek jij een privétour bij mij dan ben je verzekerd van Quality Time. Geen andere mensen in de groep, dus alle aandacht gaat naar jullie. Ik kan onderweg mooie foto’s van jullie maken, jullie kunnen mij het hemd van het lijf vragen en onderweg trakteer ik op wat lekkers. Zit je er aan te denken je vriend of vriendin ten huwelijk te vragen, of wil je ergens op proosten met een fles bubbels? Zoek je een restaurant na afloop van de tour? Ook dat kan geregeld worden! Stuur mij gerust een mail, dan denk ik graag met je mee. 

Een wandeling door de mooiste tuinen van de stad

Ben jij in het voorjaar in New York, bezoek dan Brooklyn Botanic Garden voor een droomwandeling onder ontelbare kersenbloesems. Tip: neem een kleedje mee want je mag onder de boom Picknicken! De Bloesem bloeit ongeveer tussen 15 en 25 april (afhankelijk van de weersomstandigheden kan de bloeitijd verschillen, op de website van Brooklyn Botanic Garden kun je een radar volgen) Maar ook na de bloei van de bloesem is het park de moeite waard om te bezoeken. 

Een dagje Spa 

Wist je dat je in New York van een heerlijke Spa dag kunt genieten met fantastisch uitzicht op Manhattan? Op Governors Island vind je QC NY Spa. Niets zo lekker om een keer een dagje wellness voor jezelf in te plannen, even onthaasten in de City that never sleeps.

Het historische pand was ooit in bezit van het Amerikaanse leger en is helemaal omgebouwd tot luxe spa met tal van sauna’s, relax ruimtes en een verwarmd zwembad.

Governors Island kun je heel makkelijk met de ferry bereiken vanaf Financial District. 

Bijzondere zeiltocht

Wil je iemand verrassen met een unieke zeiltocht? Boek dan een privé boot tour bij Tribeca Sailing. Jouw privé kapitein David vaart jullie rond in de haven van New York City in zijn zeilboot Tara. Dit kan van april tot oktober. Er zijn diverse mogelijkheden om bij hem een zeiltocht te boeken en hij denkt graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Ook leuk te combineren met een picnic pakket van Perfect Picnic. 

Fijne restaurants

Zoek je nog inspiratie voor fijne restaurants? Ik heb een lijst met 100 Food locaties in Manhattan! Wil je toegang? Klik dan hier

Stuur mij een bericht met je wensen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
(Let op mijn reactie kan in je spam mail terecht komen)
Dank je. Ik kom snel bij je terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.