Hotels in New York, waar te verblijven.

August 14, 2022
Je hebt je droomreis gepland, maar nu komt de uitdaging! Het zoeken van een overnachtingsplek in New York. Waar begin je? Er zijn zoveel hotels om uit te kiezen, zoveel wijken, dat begint je te duizelen. Laat mij je op weg helpen met 5 tips. 

Tip 1 Kijk verder dan Times Square

Als New York Local geef ik graag tips die een local jou zal geven. Het zal wellicht geen verrassing zijn, maar ik ga je afraden om op of rond Times Square een hotel te zoeken. 

Lokale bewoners komen bijna niet op Times Square, behalve voor een goede broadway show wellicht. Het is erg druk, dag en nacht. Het staat er altijd  “aan”. Mocht je hiervan houden, dan houdt ik je niet tegen, maar wees je er bewust van dat je ook op een meer rustige locatie je dag kunt beginnen. 

Heb je een hotel gevonden en wil je graag een rondleiding in New York? Check dan hier de wandeltours van New York Local.

Tip 2 Lees Reviews

Ben je niet zeker van de ligging van het hotel, de service in het hotel of de algemene ervaring; lees de reviews. Mensen delen graag hun mening op internet dus je kunt er een hoop informatie uit halen. 

Tip 3: Google streetview

Tik het adres in op Google Streetview en ga een “rondje lopen” met je poppetje. 

Zo krijg je een indruk van de straat en de wijk. New York kent vele kanten. Je kunt maar al te goed in een gemoedelijke wijk overnachten, maar hoe ziet het er 2 straten verder uit? 

Tip 4: Pas op met budget hotels

Een hotelkamer kost in New York al snel $200 per nacht. Vind je iets dat goedkoper is, dan zegt dat niet perse dat het niets is, maar wees kritisch. Kijk goed naar de ligging van het hotel, lees ook bijvoorbeeld reviews over de hygiëne. Nogmaals, bekijk Google Streetview. Kijk bijvoorbeeld ook waar de dichtstbijzijnde metrohalte is en hoelang je erover doet om naar Manhattan te reizen.

Tip 5: Schakel een expert in

Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je een helpende hand nodig? Denk dan eens aan het inschakelen van een reisagent! Deze professionals weten vaak de beste hotels te vinden, vaak in combinatie met een vliegticket. Dus dan ben je in een klap klaar! Reisagenten hebben vaak exclusieve aanbiedingen en zo’n pakket kan ook nog best voordelig uitpakken!

Ben je al wijzer geworden na het lezen van deze tips, lees dan ook mijn blog met de leukste wijken om te overnachten!

Stuur mij een bericht met je wensen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Dank je. Ik kom snel bij je terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.